Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، ویلم - الکساندر در پیامی ویدیویی در کانال یوتیوب خانواده سلطنتی گفت: «تاریخ ما حاوی چیزهای زیادی برای افتخار است. در عین حال، مطالب آموزشی برای تشخیص و اجتناب از عیوب در آینده ارائه می‌دهد. ما نمی‌توانیم گذشته را بازنویسی کنیم. می‌توانیم سعی کنیم با آن کنار بیاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در مورد گذشته استعماری نیز صدق می‌کند. در عوض، یک تلاش جمعی لازم است که ما را متحد می‌کند نه اینکه ما را از هم جدا کند.»

این کالسکه در سال‌های اخیر در مرکز بحث‌های شدید قرار داشته است. به گفته موزه آمستردام، یکی از نقاشی‌ها بر روی این کالسکه طلایی، به نام «ادای احترام از مستعمرات»، رنگین‌پوستان مستعمرات را به تصویر می‌کشد که در برابر یک زن جوان سفیدپوست که نماینده هلند است زانو زده‌اند و هدایایی را به او اهدا می‌کنند.

امپراتوری هلند از قرن هفدهم تا قرن نوزدهم، حدود 250 سال عمر داشت. این امپراتوری در مناطقی از جمله دریای کارائیب، برزیل، سورینام، جنوب آفریقا و آسیا فعالیت می‌کرد؛ جایی که مردم نیز توسط امپریالیست‌ها به بردگی و استثمار می‌رفتند.

در سال 1990، روبن لا کروز، هنرمند کوراسائوایی، در جشنواره‌ای در روتردام، بر ضد نقاشی استعماری تظاهرات کرد. از آن زمان چندین شخصیت عمومی، از جمله یک فعال و دو نماینده پارلمان هلند، خواستار عدم استفاده از این کالسکه شدند.

کد خبر 650549 برچسب‌ها برزیل هلند سورینام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برزیل هلند سورینام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها

پس از آنکه در نیمه دوم سال ۱۳۶۶ تا تیر ۱۳۶۷ که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت، متاثر از افزایش تسلیح عراق توسط شوروی، استفاده گسترده از سلاح شیمیایی، کمک‌های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا به صدام حسین و توسعه جنگ به خلیج فارس در چارچوب جنگ نفتکش‌ها، موقعیت ایران در صحنه نبرد متزلزل شد و ایران در تصمیمی عاقلانه قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت. کاهش حضور مردم در جبهه‌ها نسبت به سال‌های نخست جنگ نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده بود و تصور می‌شد مردم از جنگ خسته شده‌اند.

پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، صدام تصور کرد ایران در آستانه از دست دادن همه جبهه‌هاست و بر حملاتش شدت بخشید. اینجا بود که ملک فهد به صدام حسین با اشاره به روحیه ایرانی‌ها یک توصیه کلیدی کرد که باعث شد صدام حسین نیز چند هفته بعد قطعنامه را بپذیرد. پس از آن نیز حملاتی انجام شد که این بار مردم در جبهه حضور گسترده یافتند و مشخص شد پادشاه عربستان درک درستی از روحیه ایرانی دارد. روایت ظریف را از آن روز‌ها و توصیه‌ای که پادشاه عربستان به صدام کرد، می‌بینید و می‌شنوید.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جادوگر، پادشاه و تانک!
  • برطرف شدن مصدومیت حسن یزدانی به شکل کامل؛ پادشاه آماده تاج گذاری!
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله
  • عکس‌| تمرینات انفجاری «پادشاه» برای بازگشت!
  • تمرینات انفجاری«پادشاه» برای بازگشت!
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • مسیر جنوب به شمال هراز تا اطلاع ثانوی مسدود شد
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • (ویدئو) توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها
  • آنتونی هاپکینز در نقش آهنگساز مشهور بازی می‌کند